Χανιά, σχολική εκδρομή

Χανιά, σχολική εκδρομή

ανά άτομο

Πορτοκαλοχώρια / Λάκκοι / Οροπέδιο Ομαλού / Μουρνιές / Ηράκλειο / Κνωσό / Ρέθυμνο / Μονή Αρκαδίου

1
1η Ημέρα: Αθήνα - Χανιά
Συγκέντρωση στο χώρο του σχολείου και μεταφορά στο αεροδρόμιο ή στο λιμάνι όπου θα αναχωρήσουμε για τα Χανιά. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε για μια βόλτα για να πάρουμε μια πρώτη γεύση μιας από τις ομορφότερες και γραφικότερες πόλεις της Ελλάδας. Θα έχουμε αρκετό χρόνο να περπατήσουμε στο πανέμορφο βενετσιάνικο λιμάνι και στα γραφικά σοκάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Ομαδική έξοδος προαιρετικά. Διανυκτέρευση.
2
2η Ημέρα: Χανίων (ξενάγηση πόλης)
Μετά το πρόγευμα, αναχωρούμε για την πρώτη μας γνωριμία με την πόλη των Χανίων. Θα ξεναγηθούμε στην νέα και παλιά πόλη. Η Βενετσιάνικη εκκλησία, η Βενετσιάνικη Λότζια, το τζαμί των Γενίτσαρων, ο προμαχώνας Σαν Σαλβατόρε, η εκκλησία του Αγ.Φραγκίσκου που φιλοξενεί το Αρχαιολογικό Μουσείο και τέλος το Ναυτικό Μουσείο θα αποτελέσουν κάποια από τα αξιοθέατα της ξενάγησής μας. Το μεσημέρι ελεύθερο για φαγητό στο Βενετσιάνικο λιμάνι. Ύστερα ελεύθερος χρόνος για αγορές. Ομαδική έξοδος προαιρετικά. Διανυκτέρευση.
3
3η Ημέρα: Πορτοκαλοχώρια - Λάκκοι - Οροπέδιο Ομαλού - Μουρνιές
Μετά το πρόγευμα, αναχωρούμε για το ξακουστό φαράγγι της Σαμαριάς. Στη διαδρομή συναντάμε τα Πορτοκαλοχώρια και το χωριό Λάκκοι. Άφιξη στο οροπέδιο του Ομαλού σε υψόμετρο 1050 μέτρων όπου βρίσκεται η είσοδος του φαραγγιού. Στην είσοδο του οροπεδίου βρίσκεται το σπίτι και ο τάφος του Χατζημιχάλη Γιάνναρη. Στην επιστροφή βλέπουμε το χωριό Μουρνιές όπου βρίσκουμε το σπίτι του Ελευθέριου Βενιζέλου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Ομαδική έξοδος προαιρετικά. Διανυκτέρευση.
4
4η Ημέρα: Ηράκλειο - Κνωσό - Ρέθυμνο - Μονή Αρκαδίου
Αναχωρούμε μετά το πρόγευμα, για την πόλη του Ηρακλείου όπου θα ξεναγηθούμε στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Ύστερα επίσκεψη στον τάφο του Ν. Καζαντζάκη και κατάληξη στα Μινωικά Ανάκτορα της Κνωσού. Αναχώρηση για Ρέθυμνο και επίσκεψη στη Μονή Αρκαδίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ομαδική έξοδος προαιρετικά. Διανυκτέρευση.
5
5η Ημέρα: Χανιά - Αθήνα
Μετά το πρόγευμα, χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία βόλτα στην πόλη των Χανίων. Μεταφορά στο λιμάνι ή στο αεροδρόμιο και επιστροφή στην Αθήνα. Μεταφορά στο χώρο του σχολείου με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

0.0
Γεύματα0%
Διαμονή0%
Μεταφορά0%
Προορισμός0%
Συνολικά0%
Σχέση ποιότητας και τιμής0%

POST A REVIEW