Ρόδος, σχολική εκδρομή

Ρόδος, σχολική εκδρομή

ανά άτομο

Λίνδος / Επτά Πηγές / Αρχαία Κάμειρος / Φιλέρημος / Κοιλάδα Πεταλούδων

1
1η Ημέρα: Αθήνα - Ρόδος
Συγκέντρωση στον χώρο του σχολείου και μεταφορά στο λιμάνι ή στο αεροδρόμιο και μετάβαση στη Ρόδο ανάλογα με τον τρόπο μεταφοράς που έχετε επιλέξει. Άφιξη στο νησί των Ιπποτών και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Μετά την τακτοποίηση έχουμε ελεύθερο χρόνο για την πρώτη γνωριμία με την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου. Ομαδική έξοδος προαιρετικά. Διανυκτέρευση.
2
2η Ημέρα: Ρόδος (ξενάγηση πόλεως)
Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για μια καλύτερη γνωριμία με την πόλη του Ηλίου. Θα επισκεφθούμε την πόλη της Ρόδου και θα ανηφορήσουμε στον λόφο του Μόντε Σμίθ. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μουσείο, το Ενυδρείο, την Μεσαιωνική Παλιά Πόλη, το Κάστρο των Ιπποτών και το Πάρκο Ροδίνι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ομαδική έξοδος προαιρετικά. Διανυκτέρευση.
3
3η Ημέρα: Λίνδος - Επτά Πηγές
Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για το Ανατολικό τμήμα του νησιού όπου θα περάσουμε από το γνωστό θέρετρο Φαληράκι και θα επισκεφθούμε τα περίφημα εργαστήρια κεραμικών. Έπειτα θα συνεχίσουμε για την πανέμορφη και γραφική Λίνδο. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα λευκά αρχοντικά σπίτια με τα πανέμορφα σοκάκια, τα μεσαιωνικά τείχη και την Ακρόπολη της Λίνδου στην κορυφή με εκπληκτική θέα. Αμέσως μετά θα επισκεφτούμε τις Επτά Πηγές, ένα μαγευτικό τοπίο το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του νησιού με καταπράσινη φύση, πλατάνια και άφθονα τρεχούμενα νερά να καταλήγουν σε μια μικρή λίμνη δια μέσου μιας σήραγγας. Η περιοχή πήρε το όνομα της από τις φυσικές πηγές που αναβλύζουν σε επτά σημεία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Ομαδική έξοδος προαιρετικά. Διανυκτέρευση.
4
4η Ημέρα: Αρχαία Κάμειρος - Φιλέρημος - Κοιλάδα Πεταλούδων
Αναχώρηση μετά το πρόγευμα για το Δυτικό μέρος του νησιού, όπου θα συμπληρώσουμε την γνωριμία μας με το νησί. Θα επισκεφθούμε την Αρχαία Κάμειρο, την Φιλέρημο και τέλος την Κοιλάδα με τις Πεταλούδες. Το απόγευμα ελεύθερο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Ομαδική έξοδος προαιρετικά. Διανυκτέρευση.
5
5η Ημέρα: Ρόδος - Αθήνα
Μετά το πρόγευμα χρόνος ελεύθερος για μία βόλτα στην πόλη της Ρόδου όπου σας προτείνουμε να αφιερώσετε την ημέρα σας στην πλούσια αγορά της. Ύστερα μεταφορά στο λιμάνι ή στο αεροδρόμιο για το ταξίδι της επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα και μεταφορά στο χώρο του σχολείου με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

0.0
Γεύματα0%
Διαμονή0%
Μεταφορά0%
Προορισμός0%
Συνολικά0%
Σχέση ποιότητας και τιμής0%

POST A REVIEW