Ρωσική Ευλάβεια

Ρωσική Ευλάβεια

€1290 ανά άτομο

7 ημέρες, Ρωσία / Μόσχα  /  Αγία Πετρούπολη

Επιβάρυνση   μονόκλινου δωματίου    250,00€  ευρώ (Για το σύνολο της εκδρομής).             

Νόμισμα Ρωσίας Ρούβλι:  Ισοτιμία: 1,00€ (Ευρώ)    =  64,26RUB (Ρούβλι)     

 

Οι πτήσεις μας από Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αθήνα

Αφετηρία Προορισμός Ημερομηνία Πτήση
Athens (ATH)

09:05

Moscow (DME)

12:25

01-Oct-2019 A3-972
Saint petersburg (LED)

14:00

Thessaloniki (SKG)

19:20

Thessaloniki (SKG)

17:20

Athens (ATH) Αθήνα           20:10

07-Oct-2019

 

07-Oct-2019

 

A3-585

 

A3-7123

 

Θεσσαλονίκη

Αφετηρία Προορισμός Ημερομηνία Πτήση
Thessaloniki (SKG)

06:25

Athens (ATH)

09:05

Athens (ATH)

07:15

Moscow (DME)

12:25

01-Oct-2019

 

01-Oct-2019

 

A3-7101

 

A3-972

Saint petersburg (LED)

14:00

Thessaloniki (SKG)

17:20

07-Oct-2019 A3-585

 

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
Aναχώρηση Ημέρες 2κλινο 3 άτομο 1κλινο
01 Οκτωβρίου 7 μέρες 1290€ —– 1540€

Φιλοδωρήματα ( υποχρεωτικά) για  όλο το ταξίδι 15€ το άτομο.

 

Η εκδρομή μας  περιλαμβάνει τα κάτωθι:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Μόσχα  /  / Αγία Πετρούπολη – Θεσσαλονίκη- Αθήνα.
 • Εισιτήρια γρήγορου σύγχρονου τραίνου από Μόσχα– Αγία Πετρούπολη
 • Τέσσερις  διανυκτερεύσεις  στη Μόσχα, σε ξενοδοχείο  τεσσάρων  αστέρων.
 • Δύο διανυκτερεύσεις στην Αγία Πετρούπολη σε ξενοδοχείο  τεσσάρων αστέρων.
 • Δείπνα στα ξενοδοχεία μας, σε μπουφέ.
 • Πρωινά σε μπουφέ στα ξενοδοχεία μας.
 • Ξενάγηση στο Κρεμλίνο και στη Μόσχα με ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Είσοδος στο Κρεμλίνο (Μόσχα)
 • Εκδρομή στην Σέργκιεβ Πόσαντ  με ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Ξενάγηση στο Ερμιτάζ και στην Αγ.Πετρούπολη με ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Είσοδος στο Ερμιτάζ(Αγία Πετρούπολη)
 • Εκδρομή στα θερινά Ανάκτορα στο Πέτερχωφ(Πετροντβότετς)  ή στο Τσάρσκυ Σέλο  με ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Έμπειρος συνοδός αρχηγός του γραφείου.
 • Μεταφορές με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν.
 • Εκδρομές όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα.
 • ΦΠΑ 24%
 • Ταξιδιωτική Ασφάλεια αστικής ευθύνης που ισχύει στη Ρωσσία.
 • Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που ισχύει στη Ρωσία..
 • Φόροι όλων των αεροδρομίων.
 • Βίζα (διαδικασία και έκδοση) για Ρωσία.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.
 • Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Είσοδος σε θερινά ανάκτορα Πέτερχωφ
 • Ωρα αναχώρησης
  1η Οκτωβρίου 2018
 • Περιλαμβάνεται
  4/5 αστέρων Διανυκτέρευση
  Αεροπορικά εισιτήρια
  Ξεναγός
  Πρωινό
  Φόροι όλων των αεροδρομίων
1
1η ημέρα: Αθήνα –Μόσχα
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 07:30 το πρωΐ μπροστά από τα γκισέ της Aegean, όπου με την άφιξη και των lεκ Θεσσαλονίκης, προχωρούμε σε τσεκάρισμα ταξιδιωτικών εγγράφων και παράδοση αποσκευών.  Αναχώρηση 09:05 με τη πτήση 972 για Μόσχα/ άφιξη στο αεροδρόμιο Ντομοντέτοβο της Μόσχας στις 12:25.    Μετά τη διαδικασία εισόδου μας στη χώρα, (περίπου 13:30) επιβίβαση στο πούλμαν και την ξεναγό μας που θα μας περιμένει και θα ξεκινήσουμε για μια πρώτη γνωριμία μας με μια από τις μεγαλύτερες πόλεις στο κόσμο.  Θα κατευθυνθούμε για το κέντρο της πόλης, αρχίζοντας τη βόλτα μας από την Κόκκινη Πλατεία με  την εκκλησία του Αγ. Βασιλείου, τον Ναόν της Πορταΐτίσσης, με τις θαυμάσιες βυζαντινές αγιογραφίες.   Προσαρμογή στα της πόλεως  και θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τη φιλοσοφία των κατοίκων της, όπως και να αποτυπώσουμε τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της για την λεπτομερή μας ξενάγηση στη δεύτερη ημέρα της παραμονής μας στη Μόσχα.    Είναι ήδη αργά το μεσημέρι, και η περιοχή της Κόκκινης πλατείας προσφέρει ένα από τα ομορφότερα εμπορικά κέντρα του κόσμου, για ξεκούραση και μια ανάσα και για όσους πεινούν, με ταχυφαγεία κάθε λογής, το Γκούμ.(Gum) (προτεινόμενο) Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας  αργά το απόγευμα και ξεκούραση, μέχρι την ώρα του δείπνου στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.
2
2η ημέρα Μόσχα Ξενάγηση πόλης
  Μετά το πλούσιο πρωινό μας στο ξενοδοχείο, αναχωρούμε για την ξενάγηση της πόλης, με το Κρεμλίνο να έχει τη δεσπόζουσα θέση. Θα έχουμε πλήρη ξενάγηση στα διάφορα μουσεία και στις εκθέσεις, όπως και στους μεγαλόπρεπους Ναούς και τα κυβερνητικά κτίρια, συνέχεια στο μεγαλοπρεπή ναό του Σωτήρος Χριστού, ένα σημείο από όπου η θέα είναι εκπληκτική., με τον Καθεδρικό Ναό της Κοιμήσεως (τάφος Αγίων Φιλίππου και Ερμογένους, Μητροπολιτών Μόσχας),τον Ναό των Αγίων Αγγέλων (τάφοι των πρώτων Τσάρων) και άλλα πολλά. Συνέχεια με ξενάγηση σε μερικά από τα μοναστήρια της Μόσχας – Νονβοδέβιτσι, Ντονσκόϊ (Λείψανο του Αγ. Πατριάρχου Τύχωνος), Σπάσκυ, Ντανίλοβ (έδρα του Πατριαρχείου), Σιμωνόφ, Αντρόνικοβ, Σρέτενσκυ κτλ, και αν προλάβουμε στον τάφο του Στάρετς Ζαχαρία στο Γερμανικό κοιμητήριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας δείπνο και διανυκτέρευση.
3
3η ημέρα Μόσχα –Σέργιεφ Πόσαντ–Ροστώφ:
Αναχώρηση για Λαύρα του Αγ Σέργιου ένα από τα πιο σημαντικά κέντρα της Ρωσικής ευσεβείας. Εκεί θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγίου Σέργιου και θα προσκυνήσουμε το χαριτόβρυτο λείψανό του. Μεσημεριανό γεύμα (προτεινόμενο). Συνεχίζει ο δρόμος μας στη μεγάλη Ροστώφ, όπου θα επισκεφθούμε το Κρεμλίνο με τις πολλές ιστορικές εκκλησίες και την Μονή του Αγίου Ιακώβου, με το Ι. Λείψανο του Αγ. Δημητρίου του Ροστώφ. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το εργοστάσιο εκκλησιαστικών ειδών της Ρωσικής Εκκλησίας, με πολλά εκπληκτικής τέχνης εκκλησιαστικά αντικείμενα σε πολύ καλές τιμές. Επιστροφή στη Μόσχα. Δείπνο και διανυκτέρευση.
4
4η ημέρα Μόσχα Αγ. Πετρούπολη με τραίνο ή αεροπορικώς:
Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε για άλλη μια συναρπαστική ημέρα με επίσκεψή μας στο Πινακοθήκη Τρετιάκοβ όπου θησαυρίζεται η εικόνα της Παναγίας του Βλαντιμίρ, η εικόνα της Αγίας Τριάδας και άλλα έργα του μεγάλου Αγιογράφου Ανδρέϊ Ρουμπλιώφ, και πολλά άλλα καταπληκτικά εκθέματα που βρίσκονται στο πασύγνωστο αυτό μουσείο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Ναό των Θεοφανείων όπου βρίσκεται το λείψανο του Αγίου Αλεξίου και άλλα πολλά τα οποία δε προλάβαμε τις προηγούμενες ημέρες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.
5
5η ημέρα: Αγ. Πετρούπολη
Αρκετά νωρίς το πρωί αναχωρούμε για το σταθμό, όπου θα επιβιβαστούμε σε ένα από τα πιο σύγχρονα τραίνα για την Αγ. Πετρούπολη. Κατά τη διαδρομή θα πάρουμε το πρωινό μας με φόντο τις υπέροχες τοποθεσίες και τις ιδιαίτερες εικόνες των στεπών σε αυτή τη καταπληκτική διαδρομή στη Ρωσική ύπαιθρο. Άφιξη στη Βενετία του Βορρά μετά από ελάχιστες ώρες, και επιβίβαση στο πούλμαν που θα μας περιμένει εκεί για τη συνέχεια στην Αγία Πετρούπολη, με ευλογημένα προσκυνήματα.. Το πρώτο προσκύνημα – ο τάφος της Αγίας Ξένης στο κοιμητήρι του Σμολένσκ, και έπειτα επίσκεψις της Μονής του Αγίου Ιωάννου Κρονστάνδης, όπου ευρίσκεται και ο τάφος του. Το μεσημέρι θα πάρουμε το γεύμα μας σε κάποια ιδιαίτερη περιοχή, και συνεχίζοντας αυτή τη γεμάτη από εικόνες θαυμάσια ημέρα, θα επισκεφθούμε το καθεδρικό ναό του Αγίου Ισαάκ, το Ναυαρχείο, το φρούριο Πετροπαβλόφσκ (όπου οι τάφοι των τσάρων), η εκκλησία της Παναγίας του Καζάν στη Λεωφόρο Νέφσκυ, και η Λαύρα του Αγ. Αλεξάνδρου Νέφσκυ (όπου ευρίσκονται και τα άγια λείψανά του) και αυτά είναι μερικά από τα εντυπωσιακότερα κτίρια που θα δούμε. θα καταλήξουμε αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας όπου θα τακτοποιηθούμε και θα ξεκουραστούμε. Δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας, Διανυκτέρευση.
6
6η ημέρα: Αγ. Πετρούπολη
Μετά το πρωινό μας , και σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τη σπάνιας ομορφιάς αρχιτεκτονική της πόλης. Στην Αγία Πετρούπολη υπάρχει μόνο ένα μουσείο που δεν κλείνει ποτέ…η ίδια η Πόλη! Σειρά στο πλουσιότερο μουσείο σε εκθέματα στον κόσμο! Το πασίγνωστο Ερμιτάζ το οποίo χωρίζεται σε τέσσερα κτίρια το χειμερινό ανάκτορο που βρίσκεται στην όχθη του ποταμού Νέβα, το μικρό Ερμιτάζ το παλαιό και το νέο Ερμιτάζ. Υπάρχουν πάνω από ένα δισεκατομμύριο εκθέματα που σίγουρα δεν φθάνει μια μέρα. Οι πίνακες που βρίσκονται εκεί μπορούν να συγκριθούν μόνο με αυτούς του Prado της Μαδρίτης και υπάρχει η μεγαλύτερη συλλογή Γάλλων ζωγράφων Renoir, Monet,Degas, Cézanne και άλλων ευρισκόμενη εκτός Γαλλίας. Μεσημεριανό γεύμα (προτεινόμενο). Στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα, δείπνο και ανάπαυση μετά από μία μεγάλη ημέρα. Διανυκτέρευση.
7
7η ημέρα: Αγ. Πετρούπολη- Θεσσαλονίκη - Αθήνα
Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση το πρωί για το Πέτερχωφ ή Πετροντβότετς θερινό παλάτι των Τσάρων Ρωμανώφ. Υπέροχα παλάτια, με σιντριβάνια και κήπους στον περιβάλλοντα χώρο και χρυσοποίκιλτα αγάλματα συνθέτουν την εικόνα του κάλλους και της μεγαλοπρέπειας της τότε εποχής. Με τις καλύτερες εικόνες αποτυπωμένες μέσα μας, αναχωρούμε για το αεροδρόμιο (11:30) και άφιξη σε αυτό. Πτήση για Θεσσαλονίκη 14:00 άφιξη 17:15 και από εκεί με επόμενη πτήση(19:20) για Αθήνα. Άφιξη στο Ελ. Βενιζέλος στις 20:10.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ρωσία

0.0
Γεύματα0%
Διαμονή0%
Μεταφορά0%
Προορισμός0%
Συνολικά0%
Σχέση ποιότητας και τιμής0%

POST A REVIEW