Πόρτο Χέλι, σχολική εκδρομή

Πόρτο Χέλι, σχολική εκδρομή

ανά άτομο

Ναύπλιο / Μυκήνες / Σπέτσες / Επίδαυρος / Πόρτο Χέλι

1
1η Ημέρα: Αθήνα - Επίδαυρος - Πόρτο Χέλι
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο χώρο του σχολείου και αναχώρηση για το Πόρτο Χέλι με στάση στον Ισθμό. Στην συνέχεια θα πραγματοποιήσου με επίσκεψη Επίδαυρο. Εκεί θα δούμε το Μουσείο, το Ασκληπιείο καθώς και το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Αναχώρηση για το Πόρτο Χέλι και άφιξη στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ομαδική έξοδος προαιρετικά. Διανυκτέρευση.
2
2η Ημέρα: Σπέτσες
Μετά το πρόγευμα, θα αναχωρήσουμε για το λιμανάκι της Κόστα όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για να μεταβούμε σε ένα από τα κοσμοπολίτικα νησιά του Αργοσαρωνικού τις Σπέτσες. Η δοξασμένη πατρίδα της Μπουμπουλίνας συμμετείχε με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελληνική επανάσταση και η προσφορά αυτού του νησιού ήταν πολύτιμη και καθοριστική. Χρόνος ελεύθερος να περπατήσουμε στα όμορφα σοκάκια και να γευματίσουμε σε κάποιο ταβερνάκι. Επιβίβαση στο πλοίο και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Πόρτο Χέλι. Ομαδική έξοδος προαιρετικά. Διανυκτέρευση.
3
3η Ημέρα: Ναύπλιο - Μυκήνες - Αθήνα
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της Αργολίδας το Ναύπλιο. Εκεί θα δούμε κάποια από τα αξιοθέατα όπως το Μπούρτζι, μικρό φρούριο χτισμένο σε νησίδα μέσα στο λιμάνι, το Παλαμήδι, ενετικό φρούριο που δεσπόζει στην πόλη κ.α. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε τον έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου τις Μυκήνες. Θα θαυμάσουμε το Ανάκτορο του Αγαμέμνονα, την πύλη των Λεόντων, το θησαυρό του Ατρέα κ.α. Χρόνος ελεύθερος για να γευματίσουμε και αργά το απόγευμα επιστροφή στην Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Σημειώσεις: Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των υπευθύνων της εκδρομής.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

0.0
Γεύματα0%
Διαμονή0%
Μεταφορά0%
Προορισμός0%
Συνολικά0%
Σχέση ποιότητας και τιμής0%

POST A REVIEW