Ηράκλειο, σχολική εκδρομή

Ηράκλειο, σχολική εκδρομή

ανά άτομο

Αρχαιολογικό Μουσείο – Κνωσός / Ρέθυμνο / Μονή Αρκαδίου / Χανιά Άγιο Νικόλαο / Ελούντα

1
1η Ημέρα: Αθήνα - Ηράκλειο
Συγκέντρωση στο χώρο του σχολείο και μεταφορά στο λιμάνι ή στο αεροδρόμιο και μετάβαση στο Ηράκλειο. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας και αναχώρηση για μια πρώτη γνωριμία με την ιστορική πόλη του Ηρακλείου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Ομαδική έξοδος προαιρετικά. Διανυκτέρευση.
2
2η Ημέρα: Ηράκλειο (Αρχαιολογικό Μουσείο - Κνωσός)
Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για τη ξενάγησή μας στην πόλη του Ηρακλείου. Θα επισκεφθούμε το αρχαιολογικό Μουσείο, τον τάφο του Ν. Καζαντζάκη και θα καταλήξουμε στα Μινωικά Ανάκτορα της Κνωσού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ομαδική έξοδος προαιρετικά. Διανυκτέρευση.
3
3η Ημέρα: Ρέθυμνο - Μονή Αρκαδίου - Χανιά
Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για τα Χανιά. Στάση στο Ρέθυμνο για μια μικρή περιήγηση και στη συνέχειαθα επισκεφθούμε τη Μονή του Αρκαδίου. Αναχώρηση για Χανιά. Θα επισκεφθούμε τους τάφους των Βενιζέλων, το Ακρωτήρι και καταλήξουμε στην πόλη των Χανίων. Θα δούμε το τζαμί των Γενίτσαρων, την παλιά Βενετσιάνικη εκκλησία, τον προμαχώνα Σαν Σαλβατόρε, την Βενετσιάνικη Λότζια και την εκκλησία του Αγ.Φραγκίσκου. Επιστροφή στο Ηράκλειο το απόγευμα. Ομαδική έξοδος προαιρετικά. Διανυκτέρευση.
4
4η Ημέρα: Άγιο Νικόλαο - Ελούντα
Αναχώρηση μετά το πρόγευμα για τον Άγιο Νικόλαο όπου θα επισκεφθούμε την φημισμένη λίμνη Αλμυρή ή Βουλισμένη που σχηματίστηκε από κρατήρα ηφαιστείου σβησμένου από χιλιάδες χρόνια. Στην συνέχεια θα δούμε την περιοχή της Ελούντας και αργά το μεσημέρι επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο. Ομαδική έξοδος προαιρετικά. Διανυκτέρευση.
5
5η Ημέρα: Ηράκλειο - Αθήνα
Μετά το πρόγευμα χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία βόλτα στην πόλη του Ηρακλείου. Μεταφορά στο λιμάνι ήστο αεροδρόμιο και επιστροφή στην Αθήνα. Μεταφορά στο χώρο του σχολείου με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ηράκλειο

0.0
Γεύματα0%
Διαμονή0%
Μεταφορά0%
Προορισμός0%
Συνολικά0%
Σχέση ποιότητας και τιμής0%

POST A REVIEW