Ζάκυνθος, σχολική εκδρομή

Ζάκυνθος, σχολική εκδρομή

ανά άτομο

Κυλλήνη / Ζάκυνθος / Λόφος Στράνη / Μπόχαλι / Αγία Μαύρα / Αναφωνήτρια / Βολιμές / Κόλπος Λαγανά / Δάφνη / Γέρακα (Careta – Careta)

1
1η Ημέρα: Αθήνα - Κυλλήνη - Ζάκυνθος
Συγκέντρωση στον χώρο του σχολείου, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Κυλλήνη με ενδιάμεση στάση. Άφιξη στην Κυλλήνη και επιβίβαση στο ferry boat. Άφιξη στη Ζάκυνθο και χρόνος ελεύθερος στην πλατεία Σολωμού και μπορούμε να επισκεφτούμε τον Ναό του Αγ. Διονυσίου, πολιούχος του νησιού. Στην συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ομαδική έξοδος προαιρετικά. Διανυκτέρευση.
2
2η Ημέρα: Λόφος Στράνη - Μπόχαλι - Αγία Μαύρα - Αναφωνήτρια - Βολιμές
Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε πρώτα για ανέβουμε στο Λόφο του Στράνη, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός έγραψε τον Εθνικό Ύμνο και στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την Μπόχαλι με εκπληκτική θέα την πόλη και το λιμάνι της Ζακύνθου. Αναχώρηση για την βόρεια πλευρά του νησιού, ξεκινώντας από το μοναστήρι της Αγίας Μαύρας. την συνέχεια θα επισκεφθούμε το γραφικό χωριό του Αγίου Λέοντα και των Άνω και Κάτω Βολιμών. Κατόπιν θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Παναγίας του 14ου αιώνα στην Αναφωνήτρια, στο οποίο μόνασε ο Άγιος Διονύσιος. Εκεί θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για να γευματίσουμε σε κάποια ταβέρνα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Ομαδική έξοδος προαιρετικά. Διανυκτέρευση.
3
3η Ημέρα: Κόλπος Λαγανά - Δάφνη - Γέρακα (Careta - Careta)
Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για να γνωρίσουμε την νότια πλευρά του νησιού. Θα επισκεφθούμε τον κόλπο του Λαγανά, όπου βρίσκονται οι παραλίες της Δάφνης και του Γέρακα, που αποτελούν σημαντικούς τόπους αναπαραγωγής της θαλάσσιας χελώνας Careta - Careta. Ύστερα θα πάμε στο χωριό Λιθακιά για να επισκεφθούμε το περιβαλλοντικό κέντρο της περιοχής και να ενημερωθούμε πάνω στο πρόγραμμα του θαλάσσιου περιβάλλοντος που έχουν ετοιμάσει και παρουσιάζουν ειδικοί επιστήμονες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Ομαδική έξοδος προαιρετικά. Διανυκτέρευση.
4
4η Ημέρα: Ζάκυνθος (Μουσείο Σολωμού) - Κυλλήνη - Αθήνα
Μετά το πρόγευμα τακτοποιούμε τις αποσκευές μας και επιβιβαζόμαστε στα πούλμαν. Θα επισκεφτούμε το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθινών, όπου βρίσκεται το Μαυσωλείο του Εθνικού μας ποιητή και του ποιητή Κάλβου Ανδρέα. Χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία βόλτα στην πόλη της Ζακύνθου και αναχώρηση με το ferry boat για Κυλλήνη. Άφιξη στην Κυλλήνη και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση. Άφιξη στην Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

0.0
Γεύματα0%
Διαμονή0%
Μεταφορά0%
Προορισμός0%
Συνολικά0%
Σχέση ποιότητας και τιμής0%

POST A REVIEW