Αγία Θεοδώρα Βάστας & Σπήλαιο Κάψια - ForeverTravel.gr
1915
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-1915,bridge-core-2.8.1,qode-social-login-2.0.2,qode-tours-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Αγία Θεοδώρα Βάστας & Σπήλαιο Κάψια

Αγία Θεοδώρα Βάστας & Σπήλαιο Κάψια

€25 ανά άτομο

Μονοήμερη εκδρομή

Αναχώρηση: Σάββατο 25 Μαρτίου

 

Αναχωρούμε στις 07:30 π.μ. από Αθήνα. Μέσω Μεγαλόπολης κατευθυνόμαστε προς την πανέμορφη τοποθεσία κοντά στο χωριό Βάστα, όπου το “θαύμα” της φύσης της Αγίας Θεοδώρας στη Βάστα.

Τα λόγια της προσευχής της Αγίας ολοζώντανα μπροστά στα μάτια μας, σε ένα θαυμαστό και υπερφυσικό φαινόμενο! Δεκαεπτά πελώρια δέντρα ξεπηδούν από τη στέγη της μικρής εκκλησίας του 9ου αιώνα, ενώ από τα θεμέλια της αναβλύζουν τα νερά ενός κεφαλαριού. Σύμφωνα με την παράδοση, όταν μαρτύρησε η Αγία Θεοδώρα ζήτησε από τον Θεό το σώμα της να γίνει Ναός, τα μαλλιά της δέντρα και το αίμα της νερό πηγής.

Συνεχίζουμε προς το Σπήλαιο Κάψια στην Αρκαδία, ένα από τα 10 πιο αξιόλογα της Ελλάδας. “Ζωντανά γλυπτά” με σπάνιους χρωματισμούς, κόκκινα της φωτιάς, κίτρινα της ώχρας και πρασινογάλαζα ανάμεικτα με το κατάλευκο των σταλακτιτών προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα τέχνης της φύσης.

Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση και εικόνες εντυπωσιακές!

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας
  • Φ.Π.Α.

Τιμή κατ’ άτομο: € 25