Σχετικά με εμάς


Η εταιρεΙα

       Αγαπητοί επισκέπτες καλωσήλθατε στο Forever Travel!

Δεν είναι στη πρόθεσή μας να σας κουράσουμε με ευφυολογήματα που θα σας εντυπωσιάσουν, είναι όμως πολύ σημαντικό για εμάς να σας προβάλουμε τις θέσεις και αρχές της εταιρείας, και το σκεπτικό αυτών που την καθοδηγούν.

To Forever travel είναι ένας μικρομεσαίος οργανισμός Συμβούλων στο χώρο του Τουρισμού, που εδρεύει σε ένα από τα πιο πολύβουα σημεία της Αθήνας, το Μοναστηράκι.

Εντύπωση προκαλεί ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που παρότι δεν έχουν ταξιδέψει μαζί μας, αισθάνονται αυτή την οικειότητα και εμπιστοσύνη για τις υπηρεσίες μας, από τη πρώτη φορά.  Δεν είναι επίσης λίγοι αυτοί οι οποίοι είναι ενθουσιασμένοι από τις υπηρεσίες μας, και μας διαφημίζουν καλοπροαίρετα, μετά από ένα επιτυχές προσκυνηματικό ταξίδι ή ένα ταξίδι για ξεκούραση και αναψυχή, επιτυχία ενός event, μια απλή συναλλαγή εισιτηρίου ή επιτυχημένες συμβουλές – tips για την επιτυχή και χωρίς εκπλήξεις πραγματοποίηση ενός σύνθετου ταξιδίου.


 


ΔημιουργΙα

Δημιουργήθηκε το 2008, από «τα παιδιά» όπως συνηθίζουν οι καλοί πελάτες να αποκαλούν τους ιδρυτές, Ανδρέα Καλλιακμάνη, (π. οικονομικών Π. Αθηνών & ΙΑΤΑ Worldwide Foundation και Μαρία Καπρέτσου, ( Απόφοιτος Διοίκησης επιχειρήσεων, Αεροπορικών Μεταφορών όπως και ΙΑΤΑ worldwide Foundation) ένα δίδυμο που, καλώς, αντιγράφηκε από αρκετούς καλούς συναδέλφους, ο τρόπος που δουλεύει και διοργανώνει και προσφέρει τις υπηρεσίες φιλοξενίας.  Οι ίδιοι δηλώνουν: «Είμαστε σίγουροι γιατί η εργασία που προβάλουμε χωρίς διακρίσεις, είναι ειλικρινής, συνεχής προσπάθειας για το καλύτερο, συνειδησιακή και ευθύς, με καλές ηθικές βάσεις και πλαίσια.»

*Ανδρέας Καλλιακμάνης(18 έτη στη Τουριστική Βιομηχανία):  Απόφοιτος Οικονομικών  του Παν. Αθηνών τμήμα Στρατηγικής και Management επιχειρήσεων, όπως και ΙΑΤΑ worldwide Foundation, εργάστηκε για οργανισμούς του εξωτερικού κυρίως αλλά και της Ελλάδας. 

* Μαρία Καπρέτσου (22 έτη στη Τουριστική Βιομηχανία): Απόφοιτος Διοίκησης επιχειρήσεων, Αεροπορικών Μεταφορών όπως και ΙΑΤΑ worldwide Foundation, εργάστηκε για οργανισμούς της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού. 

«Είτε ως έμισθοι υπάλληλοι, υπεύθυνοι τμημάτων και Ανεξάρτητοι καταξιωμένοι Συνεργάτες, όλα αυτά τα χρόνια, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και τις άψογες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, η διεισδυτικότητα και οι ικανότητες συνεργασίας μας χαρακτηρίζουν.  Είμαστε σίγουροι γιατί η εργασία που προβάλουμε χωρίς διακρίσεις, είναι ειλικρινής, συνεχής προσπάθειας για το καλύτερο, συνειδησιακή και ευθύς, με καλές ηθικές βάσεις και πλαίσιο.»Φιλοσοφία

Εάν θα θέλαμε να περιγράψουμε το Forever Travel μεταφορικά με δύο λόγια, θα λέγαμε ότι είναι ένα παιδί έξι ετών, που οι γονείς του, (από τους δοκιμασμένους και καταξιωμένους στο χώρο του Τουρισμού) επιθυμούν να το μεγαλώσουν με τις καλύτερες αρχές, να είναι έντιμο, δημιουργικό, ειλικρινές, να προσπαθεί συνέχεια για το καλύτερο, να είναι ευθές, με καλές ηθικές βάσεις σε πλαίσιο, με ανοιχτό νου και καρδιά, βλέμμα στον ορίζοντα και όριο τον Ουρανό. 

 ΕξειδΙκευση

Η σύγχρονη εποχή μας είναι η εποχή της εξειδίκευσης και της ταχύτατης εξέλιξης και το Forever Travel δε θα μπορούσε να μην είναι σε αυτή, γι’ αυτό παρ’ όλο  ότι είναι εξειδικευμένο με μεγάλη επιτυχία σε παραγωγή πακέτων οργανωμένων ταξιδιών στην Ελλάδα, έξυπνα πακέτα για Κεντρική και Δυτική Ευρώπη, στοχευμένα προσκυνηματικά σε Ανατολική & Νοτιοανατολική Ευρώπη, και Μέση Ανατολή, με ιδιαίτερη επιτυχία  στα προσκυνηματικά ταξίδια στους Αγίους Τόπους, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Αίγυπτο – Σινά και Ιορδανία, προσπαθεί πάντα με καινούριους αλλά δοκιμασμένους μας συνεργάτες, και άπειρες ώρες εργασίας, να είναι έγκαιρα ενημερωμένο και σε άλλους, πιο εξεζητημένους προορισμούς, όπως είναι τα εξωτικά, Λατινική Αμερική, Η.Π.Α.

 
Οι άνθρωποί μας, υπεύθυνα…

Από τους ιδρυτές, έως τους εσωτερικούς και εξωτερικούς μας συνεργάτες, μία είναι η γραμμή: 

 Το ταξίδι σας…ταξίδι μας..!

Τα μέλη του Οργανισμού μας, είναι καθημερινά στη πρώτη γραμμή για την άρτια εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών μας, έχοντας την ευθύνη συγκεκριμένων τομέων της εταιρίας – και προερχόμενοι μέσα από την ίδια την πράξη και την εμπειρία της τουριστικής εξυπηρέτησης.

οι υπηρεσίες μας είναι πλήρεις και καλύπτουν κάθε ανάγκη ταξιδιώτη..

 • Διακοπές στην Ελλάδα
 • Οργανωμένες Εκδρομές Εσωτερικού
 • Κρουαζιέρες στην Ελλάδα
 • Οργανωμένες Εκδρομές Εξωτερικού
 • Μακρινά Οργανωμένα Ταξίδια
 • Κρουαζιέρες σε όλο τον Κόσμο
 • Ατομικά Ταξίδια Εξωτερικού
 • Επαγγελματικά Ταξίδια & Συνέδρια
 • Ταξίδια Κινήτρων (Incentives)
 • Αεροπορικά & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
 • Σχολικές Εκδρομές

άλλες υπηρεσίες μας

 • Ηλεκτρονικό Δίκτυο Κρατήσεων (υπό κατασκευή)
 • Ξεναγοί
 • Διερμηνείς
 • Υπηρεσία Διεκπεραίωσης (Βίζες κ.ά.)
 • Μεταφορές
 • Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
 • Ενημερωτικά Έντυπα
 • Newsletter